Emme ole vielä päättäneet, yritämmekö askarrella kutsut itse, vai tilaisimmeko ne valmiina. Askartelu voi pahimmillaan olla yllättävän kallista (jos ei omista entuudestaan mitään askartelutarvikkeita), aikaa vievää ja hermoja raastavaa. Parhaimmillaan askartelu voisi olla kivaa yhteistä iltapuhdetta, ja siinä voi säästää pitkän pennin. Mene ja tiedä! :D 

Tilasin Calligraphen -nimisestä kaupasta kolme kutsua malliksi. Kauniita ovat kaikki! Taidan pikkuhiljaa kallistua tilaamisen puoleen. Eli ei DIY, vaan tällä kertaa DFY .. :D (Done For You)

 

kiilt%C3%A4v%C3%A4%20kutsu.jpg

Ylläoleva kutsu "kimmeltää" kauniisti, samalla tavalla kuin vieraslahjalaatikot ja paikkakortit. (Jälkimmäiset muuten saapuivat postissa, jee!)

 

kutus.jpg

Tämä pitsinen kutsu on ehkä tämän hetken suosikkini. Pitsin alle tulee itse teksti, ja nauhan väri voisi olla (mikäpä muukaan) kuin tummansininen :) Kaunis, herkkä, eikä ihan se perinteisin kuitenkaan. 

matta%20kutsu.jpg

Tämä kutsu on tyylikäs. Toisaalta, me emme ole kovin vakavia tai tyylikkäitä ihmisiä, joten en koe tämän olevan "meidän tyyliämme", vaikka hieno onkin. 

paikkakorttitit.jpg

Tässä esimerkki paikkakortista, nää on mielestäni todella kauniit! Kokeilin leimaamistakin, mutta en tajunnut ottaa kuvaa lopputuloksesta. Näistä tulee hienot. :) Minun mielestäni tuo pitsikutsu tavallaan sopii näiden paikkakorttien tyyliin,